HTML

Gabe ügynök naplója

A következő blog egy napi (már ha tudok:D) rendszerességgel jelentkező internetes napló. A történeteket Gabe ügynök szolgáltatja, remélhetőleg unalmas lesz és egysíkú:D

Friss topikok

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Linkblog

Az uj evrol

2009.03.14. 18:32 Jason Gabe

Nos ebben az evben sok minden megvaltozott ugy hiszem. Mind az elet korulottem, mind pedig a vilag. Megvalasztottak a vilag elso (es szerintem nem utolso) fekete amerikai elnoket, gazdasagi vilagvalsag van (errol meg Tom Clancy is irt valamelyik konyvebe kb 10evvel ezelott). Munkahelyek zarnak be es meg mindig ehezes van valamint, meg mindig nem talatak fel a rak ellen szeret.

De azert oromok is vannak, pl kisebbik noveremet (innentol Ildi vagy Kicsi) eljegyezte Poldek atyank, nagyobbik noverem (Reni) es ferje (Gyozo) ujabb kics gyerkocnek ad eletet (innentol Lorinc vagy legkisebb kozos tobbszoros [lkt]) valamint a batyjam (Csabi) is eljegyezte kedveset. Igazsagszerint nem is tudom melyiknek oruljek legjobban, hisz mindegyik remek hir. No persze vettem laptopot is, amivel mostmar korlatlanul tudom a blogot irni magamnak. Es akar hiszitek akar nem, meg mindig Londonba vagyok. Ki gondolta volna, de oszinten , tavaly ilyenkor hogy en ezt fogom csinalni? Jo persze volt rola szo, de akkor is. Kivancsi vagyok hanyan kotottek fogadasokat hogy meddig birom...tudjatok:
-En 1honapot adok!
-En 4et!
Elgondolkoztato minden esetre... Persze ebbe az evbe is beadtam a jelentkezesi lapomat hogy mindenkit lenyugtassak vele, de realista vagyok es tudom nagyon jjol hogy nem fognak felvenni. Baj is meg nem is, bar ki a franc tudja. Az se biztos hogy egyaltalan a mai vilagba megerne tanulni meg bent ullni a nagy eloadoba, meg hallgatni egy olyan dolgot, ami talan nem is tartozik a targy amit tanulsz... Nos ezzel kapcsolatba talan meg irok kulon valamit, de azt hiszem mara ennyi eleg volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agentgabe.blog.hu/api/trackback/id/tr351002216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása