HTML

Gabe ügynök naplója

A következő blog egy napi (már ha tudok:D) rendszerességgel jelentkező internetes napló. A történeteket Gabe ügynök szolgáltatja, remélhetőleg unalmas lesz és egysíkú:D

Friss topikok

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Linkblog

csajozasi kiserletek

2009.03.15. 03:03 Jason Gabe

Hajnali 2 ora, London. Nem tudok aludni, bar ez egyertelmuen nem az en hibam. A hiba ott kovetkezett be, hogy valamikor 8ora fele elkezdtem Anitaval beszelgetni aki jo baratom es volt osztalytarsam. A masik oka pedig, a lastfmes baratom Ananak a hibaja. Anaval nem reg ota kezdtunk el beszelgetni, illetve leveleket irogatni... Mielott valaki rosszra gondol, nem, nem tarskereses celjabol, csak szimpla baratkeresesi szempontbol jeloltem be ot.

Aki nem tudna annak elmondom hogy a lastfm egy zenebarat oldal. Lehet radiot is hallgatni rajta, meg az egyutesekrol jo vagy uj dolgokat megtudni. En speciel szeretem a lastfmet. Aki hasznal iwiwet vagy facebookat ( vagy esetleg mindkettot) az talan meg erti is a bejelolgetos rendszert. Csak a last fm inkabb amolyan kulturaltabb valtozat. Sot meg akar elis rejtozhetunk az alteregonk moge...

Node visszaterve az eredeti gondolatokhoz ami most otlottek fel bennem. Nos ezzel a lannyal aki mellesleg mint kiderult, eredetilek Ukrajnabol valo, de most itt el kint az egybesult kiralysagban. Szoval vele jol eltalatuk a hangnemet, es ezidaig emileztunk...

Es vegre leirhatom hogy miert  csajozasi kiserltek a cime. Ugyanis vannak emberek akik a baratnojuk mellett sem kepesek ellazulni illetve venni a faradtsagot egy kis romantikus izere. Hogy ezt miert hozom fel? nem tudom, most csak ugy irogatok... Szoval megis a lenyeg amit az itt kint toltott idoszakba tudtam meg

A legjobb csajozasi forma ha kutyaval illetve gyerekkel vagy. Tudom hogy ezt minden csalados, romantikus filmbe elotek, mint pl a mostani Marley and Meben (magyarul Marley es en).

De most komolyan. Mesz a kutyaval az utcan vagy a parkba, es ott vagy elengeded a kutyat az egyik no egyed fele, vagy csak szimplan elszokik a kutya a masik kutyahoz, akinek egeszen veletlenul egy jo no a gazdaja. Aztan jon a csevej, telefonszam csere...innentol azt hiszem mindenki tudja hogy mi jon.
A masik verzio a gyerekes megoldas. A legjobb mikor a gyerekbeszel te valaszolsz es a lany mondja:
-De edes a gyerek! mondjuk ez meg a legjobb megoldas. De a legbrutalisabb mikor azt kerdik (tolem) hogy hany eves a fiam?....Hejj alljunk meg egy pillantra....fiam?? igen sokan mar ezzel a kerdessel kezdenek. 20eves vagyok ember, de nem ennyire hulye. Ekkor persze sok eset van. Egyik ha igent mondasz, masik ha nemet, de minden esetre mindig jol jossz ki a dologbol.

Ugyan is, az figyelheto meg a mostani noknel/lanyoknal hogy foleg az olyan pasikra hajtanak aki
a) jokepu
b) jo a gyerekekkel
c) es persze azert esze is van.
jo persze itt most lehet kotekedni hogy legyen penze, meg apolt legyen stb. de esetunkbe ez most egy atlagos keresetu egyen, es termeszetesen apolt is.ja es persze humoros is.
Ha ez a 3fo adottsagod megvan, biztos ugyed van egy jo kapcsolat fele. Ha 3bol 2 van, nos akkor sincs veszve semmi. De a tobbi esetbe mar tenyleg csak rajtad mulik a dolog.

Jo igen a mostani fiataloknak 15-18 evig egeszem biztos hogy csak kulsosegek a lenyegesek, de utanna mar elkezdenek felnoni....nah meg persze a biologiai ora is sokat szamit am:D Persze mar 15 eves kortol is vannak kivetelek...nem sokan de vannak!

Persze tudom hogy ez most kozhelyesen meg hulyesegnek hangzik, de igazabol nem nagyon tud foglalkoztatni a dolog. Ez ezeket sajat tapasztalatbol szedtem ossze...
Persze mindenkinek vannak sajat csaj felszedos sztorijai, vagy felszedos szovege. ez mindenkinel mas es mas. de szamomra egy biztos, a masik 2 legjobb no felszedo hely...a cdbolt es a konyves bolt.
Higyjetek el igazi gyogyszemeket lehet ott talalni es most nem csak a cdkrol meg a konyvekrol beszelek:D!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agentgabe.blog.hu/api/trackback/id/tr601002798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása