HTML

Gabe ügynök naplója

A következő blog egy napi (már ha tudok:D) rendszerességgel jelentkező internetes napló. A történeteket Gabe ügynök szolgáltatja, remélhetőleg unalmas lesz és egysíkú:D

Friss topikok

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Linkblog

Nem mehetek el mellette...

2009.03.25. 22:10 Jason Gabe

Nah emellett mar tenyleg nem mehetek el szo nelkul. Nem kell megilyedni, semmi rosszat most nem fogok irni, mert most kivetelesen jo hangulatom van, meg amugy is Norha Jones sejtelmes es barsonyos hangja szol at a hangszorokon.

Most mugy is csak Jamie gyerkocommel vagyok itthon, mig az osok Jessie koncertjen ullnek es hallgatjak a csodalatos eloadast.

Nos amiert is neki fogtam ujra blogot irni a mai nap, az Papp Gergely (Bab Gergely) a blogjanak az olvasasa volt. aki nem tudna eme egyszeru ember szemelyet, azt most szeretnem felvilagositani rola, igen o az az oknyomozos - feltaros emberke a Naplo cimu musorbol, amit igazabol csak neha napjan ulltem le nezni. Noshat Gergely baratunk otthagyta a naplot hogy a viasat 3 (az AXN es az MTV Hungary mellett az egyik kedvenc csatornam egyike) musora a Pimaszur nevezetu musort vezesse. Ez a musor ilyen rejtett kameras erdekes dolgokat bemutato musor lenne. Sajnos a viasatot nem tudok itt kinit nezni londonban, ezert foleg a neten tekintem meg a musorokat, mint pl a showderklub, vagy a Gianni Annoni uj musorat, ami szinten a viasat musoran megy, no meg persze most mar pimaszur aadasait is figyelem kiserem majd.  Nohat hogy a lenyegre terjek, Gergely baratunk is elkezdett irni egy szemelyes jellegu blogot. a pimaszur.blog.hun mar talaltok is 3 bejegyzest. Szoval pimaszur blogja volt az amiert irasra adtam a fejemet, mert ugy gondoltam ha o tud irni, akkor is tudok...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agentgabe.blog.hu/api/trackback/id/tr841025895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása