HTML

Gabe ügynök naplója

A következő blog egy napi (már ha tudok:D) rendszerességgel jelentkező internetes napló. A történeteket Gabe ügynök szolgáltatja, remélhetőleg unalmas lesz és egysíkú:D

Friss topikok

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Linkblog

Randi es zene

2009.03.21. 20:40 Jason Gabe

es igen es ujra igen...megint itt a nagy vilag megvalto/megcsodalkozo beirasom. Most a randikat fogom gorcso ala venni, pedig igaz hogy dani komam azt mondta inkabb irjak a szexualisperverziokrol. Tudom az mindenkit jobban tud izgatni, de nem, pedig ha hiszitek hanem majd egy felnapot olvasassal toltottem a a szexualis perverziokrol. Talan egy nagyon elmelyult napon megirom azt is de  most inkabb a randizas eme valtozatarol fogok irni, amit mostanaba figyeltem meg, nem csak a fiatalok, de az idosebbek koreben is.

Ugye miutana 80as evekben kiadtal a sony walkmeneket hogy mutassuk mennyire kulak vagyunk, magunkal vittuk mindenhova, es termeszetesen rongyosra hallgattuk a kedvenc kazettainkat legyen az a The Offspring Smashje, vagy csak siman a Roxett radiobol felvett uj albuma. Aztan ugy jott a nagy valtas a cdlejatszo szemelybe, majd miutan azt upradeltuk jott az mp3as cd lejatszo, es elerkeztunk az mp3lejatszo es tarsaihoz.

Ezek a nagyszeru ezkozok mar a zsebunkben is elfer es egy jo 8orat is tudjuk hallgatni ha ugy adodik az esetunk. Ugye mostanaban mar mindenki latott olyan embert aki munkaba menet zenethallgatott...de vajon olyat latott e mar mindenki hogy valaki a sajat randijan zenethallgat? ugyertem hogy a fulebe dugva beszeleget, nevet stb. Okes addig meg ertem hogy a talakozasig hallgatja a zenet majd ha meglatja a fiut/lanyt kikapcsolja. de nem... hanem csak szimplan lehallkitja vagy csak egyik fulebol huzza ki a dugot. ilyenkor az erzekeny lelkem megrendul, mert hat okes en is bunko vagyok, de nem ennyire... jo persze en is vittem magammal, es megmindig viszek, zenelejatszot, de sikeresen eljutottam arra a szintre, hogy kikapcsolom mert nem vagyok se bunko, meg hat csak azert jottunk ossze hogy randizzunk, vagyis tobbet megtudjunk egymasrol...

de nem, ugyanis a kislany vagy kisfiu inkabb a zenebe felejtkezik mint a lanyba/fiuba. de akkor kerdem en, minek is ment el a randira, ha inkabb az mp3omjat basztatja inkabb, mint hogy ismerkedne. azt hiszem ezeket a dolgokat nem igazan fogom megerteni, pedig probalom. lehet azert mert odivatu vagyok, de istenem... nem tehetek rola, hogy szamomra a randinak meg mindig van egy bizonyos erteke, meg akkor is ha megdonaldszba megyunk kajalni.

nah pa dragaim

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agentgabe.blog.hu/api/trackback/id/tr761016891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása