HTML

Gabe ügynök naplója

A következő blog egy napi (már ha tudok:D) rendszerességgel jelentkező internetes napló. A történeteket Gabe ügynök szolgáltatja, remélhetőleg unalmas lesz és egysíkú:D

Friss topikok

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Linkblog

Az isten allatkertje

2009.03.16. 00:10 Jason Gabe

2238 London. Es megitn itt vagyok kedves olvasok!

ma igazabol nem is tudom mirol kezdjek irni... Hallgatom itt a jo kis depeche mode zenejet es azon morfondirozom hogy mirol is szoljon ez mai bejegyzes... Amugy is mi a fenert kell cimet irni? Mi van ha en epp cim nelkul szeretnek irni...ez is egy nagy hulyeseg, ugy ahogy van.

Ma epp az emberi hulyeseg ujabb aldozata lettem, ugyanis rabukkant 2olyan dologra, amit talan megszokahattam volna. Az elso egy Monyika sonak egy jelenetet tartalmazta amibe egy igazan jo erzesu asszony kurvazott, bazmegezett meg ordibalt vagy 6percig, azert mert egy 30eves no elszerette a 60eves volt ferjet...60evest emlitettem volna?? igen 60 ev. De most komolyan hogy az istenbe borulhat bele egy 30eves meg aranylag jol kinezetu no a 60eves fogatlan oregemberbe. Mit adhat az a koma a nonek? De most komolyan... Mivel nincs munkaja igy a nyugdijbol el, tehat valoszinuleg nem a penzert szereti. Az meg hogy a 60eves himnemu tarsamnak, egyaltalan merevedes vane meg, azt nem tudhatom, de egeszen ketelkedek benne. Tehat valoszinuleg nem a szexert. Akkor miert? Ezen morfondiroztam epp az elobb mikor kedves Arpad baratomat megkerdeztem hogy az isten nyilarol irjak?

Amugy nyugodtan meg lehet nyugodni, itt kint is vannak Monyika meg Jozsibarat savak/sok a tvben. csak eleg szerencsetlen idopontban - delelott - magyaran lemaradok rola, de oszinten nem is erdekel annyira hogy felvegyem. Minek is vannak egyaltalan ezek a musorok? Talan szorakoztatasert? Hat megkell mondani ha van egy jo verekedes benne azert arra meg en is leulok/leultem. De ha valaki verekedest akar nezni, akkor ott van legalabb 5sportcsatorna amit lehet nezni, es estenkent vannak am eleg jo profi boxmusorok. Az hogy most megnyugtassa a kis lelket a csaladnak, meg hogy osszehozzuk a csaladot, meg  kideritem ki a gyermekem apja, ugyan mar? Az egesz forgatokonyv alapjan megy. Meg penzt is kapnak a szereplok ha jo a sztori. Igazabol ezeknek semmi haszna nincs, csak annyi, hogy hozza a penzt a csatornaknak a reklam bevetele, nah meg hogy szorakoztassuk a sok otthon ulo nagyit, tatat, anyukat, unatkozo gyereket. Mert hat igen sajnos ezek a dolgok a gyereket is leultetik, ami szerintem elegge karos. Talan kedvenc egyik kedvenc sorozatom, a Dexter is gyerekmese ehhez kepest, pedig a sorozatgyilkos vernyomelemzo emberunk se semmi...

Igazabol ezek kozul egyetlen jo musor ment annak idejen a Viasat 3on. Es ez nem mas mint Csernus atyank. Igen O. A bekepzelt, ontelt, varangyfeju, zsiroshaju emberunk. O tudta hogyan kell az emberekkel banni. Ha kellett leeroditotta fejed, vagy csak szimplan meg mondta hogy: -  HULYE VAGY! Sajnos mivel nem volt jo a nezettseg (mar eleve hogy Viasat 3on ment) gyorsan lekerult a musorrol, de be kell valljam, ha az ismetlesek latom mostanban akkor az igen is le tud ultetni. Bar meg kell mondanom, hogy szamomra az AXN, Viasat3, TV6 szentharomsag azota igen kinotte mar magat, es szamomra az egyik legjobb es legigenyesebb csatornakka valtak, meg akkor is ha negyedora utan reklamoznak.

Azt hiszem eme valosag savakrol/sokrol leirtam amit akartam. Most johet a masodik resz! A kovetkezo ami megfogott az a lejterjakab blogon  talaltam. Lejterek olyan oldal ahol altalabn filmes, ujsagirsos stb felreforditasokat tisztaznak, pl hogy a Hollo cimu film cime nem is az hogy Hollo hanem Varju.

Amit kepet talatak a magyar logikatlansag es hulyeseg egyveleget otvoztek! A kep a kovetkezo: Shoppingcenter (es nem am bevasarlokomplexum) egyik boltjara ez volt kirakva:

%%SZÉL%%! most gondolom mindenki ertetlenkedik, hogy mi az uristen van? Az van hogy a boltos kolega az angol SALE, ami magyarul KIARUSITAST jelent, szimplan fonetikusan leirta! Pedig tenyleg nem ertem hogy miert olyan nehez leirni, sot KINYOMTATNI hogy kiarusitas.

Kepzeljuk el azt a jelenetet hogy az oreg mamika tolja a kis bevasarlo kocsijat a Teszkoba vagy valami nagyon uzlethalmazkomplexumba es meglatja kirva hogy 20% SZEL! vajon mit gondolhat? Netan szelet arulnak? vagy hogy nagy SZEL atfujas lesz az orszagon? Komolyan kerdezem kinek jut eszebe az ilyen? Ha lehetne ugyeljunk mar kicsit az amugyis kihalo, es minden fajta atvaltozason ateso nyelvunk, es az ilyen szeled vicceket, pedig hagyjuk meg magunknak! Mindenesetre mint minden nap, ma is meg allapitottam, hogy nagy az Isten allatkertje!

Szólj hozzá!

Címkék: csernus teszko szel monyika jozsibarat

A bejegyzés trackback címe:

https://agentgabe.blog.hu/api/trackback/id/tr501004652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása