HTML

Gabe ügynök naplója

A következő blog egy napi (már ha tudok:D) rendszerességgel jelentkező internetes napló. A történeteket Gabe ügynök szolgáltatja, remélhetőleg unalmas lesz és egysíkú:D

Friss topikok

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Linkblog

A honap legszarabb filmje

2009.03.28. 18:49 Jason Gabe

Nyugodtan jelenthetem hogy tegnap lattam a honap legszarabb filmjet ami nem mas mint a Knowing, Nicholas Cage uj filmje... Csak annyit mondanek, hogy elvesztegettem 2orat az eletembol erre a...valamire.

Nos aki nem tudna annak elmeselem mirol es illetve hogy miert szar. A film arrol szol hogy 1959ben egy iskolaba, az egyik osztalyba mindenkinek rajzolnia kell egy kepet hogy mien is lesz a jovo, majd azokat belerakjak egy idokapszulaba. Az egyikuk raketat a masikuk dianoszarursz rajzol, de csak egy van aki nem. Egy kis lany aki szamokat ir le...eleg sokat, tomeny 2oldalnyi szamot...hogy mit is jelolnek a szamok azt feloraval kesobb fogjuk csak megtudni. 2009 ido kapszula kinyit, Nick Cage fia kapja ezt a bazi hosszu szamsort,amit haza is visz, pedig tilos lenne. Mikor a fater meglatja hogy elhozta a lapot fiat egybol agyba is kuldi es letolja. Persz minden ilyen filmhez kell a fohosnek hatter.
A hatter: feleseg/anyuka meghal egy tuzesetbe es Nick baratunk ezentul alkoholista lesz. Persze a csaladjaval sem beszel, foleg az apjaval nem aki termeszetesen lelkesz! Mar jol kezdunk mi? Nah es persze Nick baratunk egyetemi tanar, aki ilyen fizika es csillagaszatot tanit...ez majd kesobb fontos lesz persze.

Szoval Nick baratunk megkaparintja a listat es 1 ejszaka alatt megfejti hogy a szamsor  napok/honapo/evek/hanyan haltak meg sorat jeloli. no persze kiderul hogy a kiscsaj termeszetes jos volt. es mindent komplettul vagott. Volt meg persze par szam amit nem tudott hova tenni, de kesobb az autojaban ullve a GPSre ranezve rajott hogy azok bizony helykoordinatak! Es micsoda veletlen hogy a kovetkezo joslat ott kovetkezikba ahol eppen ul, marmint a kocsijaban a dugoban. Persze kiderul hogy a gyerekkel is valami gaz van mert jonnek a goszosz fekete kabatos emberkek es hat figyelik oket...Mondjuk meg kell mondanom hogy ez a resz egeszen izgalmas, egy jol kezdodo thrillernek is elmenne.

Ezutan jon a fekete leves... Nick beszel a kiscaj volt tanaraval, felszedi a lanyat a kiscsajnak, aki teljsesen veltelnul szingli, es van egy ugyan olyan idos lanya mint Nick fia...es vele is szinten gaz van. Itt ugrunk kicsit mert halal unalom, kiveve hogy kiderul oktoberben 8an bizony mindenki meghal...Ekkor jon a szokasos menekules, meg mentsuk meg a tobbi embert, majd Nick rajon hogy bizony ezen nincs mit segiteni, mert egy napkitores akkor merteku lesz, hogy elpusztitja az ozonreteget, es hat nincs ertelme menekulni. Nah aztan a csaj bekattan es elviszi a gyerkocoket, de annyira bena hogy a benzinkutnal mar elir raboljak oket tole...a feket kabatos emberek akik tokre ugy neznek ki mint a Buffy a vampirok reme es az Angel nevu sorozatokbol Spike a vampir...A csaj meghal az uldozes soran, mert nem nezett szet a keresztezodesba, ahol eleve pirosat mutatott a lampa! nah akkor ezek utan tessek kitalani mi tortent vele....
Aki a "kaminon elutotte" kisrublikat ixelte az most nyert.

Persze Nick baratunk vagja hogy hova vitek a gyerekeket. Utanuk is megy es most jon a csavar! tessek keszulni....fekete koppenyes barataink: UFO-k! igen es azert jottek hogy  a gyerkocoket magukkal vigyek es megmentsek...No komment termeszetesen megmutatjak igazi alakjukat is, ami ilyen ember alaku feher tej. Az urhajojuk pedig....aki latta az "uj" Keenau Reeves filmet az Amikor megallt a foldet no az tudja. aki nem annak elmondom..egy szurke gomb. Nah urhajo felszallt. Nick cage haza az apjahun akire nem haragszik meg gyun a sugar es meghalltunk. Mondjuk ez a befejezes plusz pontot erdemel, mert minden elpusztult. De itt meg nem vagyok a vegenel, mert megkell mutatni hogy gyermekeink, egy par masik pajtasukkal leszeltak egy masik bolygora es inenntol kezdve Adam es Evasosat kell jaccaniuk!

Nohat ennyi lenne..Ja bakik! noh azik is a kedvencem, az mikor Cage baratunk atnyul a tuzen es nem eg meg, vagy az 1 masodpercalatt kiurulo utca...No de ez mar csak reszletkerdes.

Aki megakarja nezni tegye, de keszuljon ra hogy masohistanak kell lennie!
 

Szólj hozzá!

Címkék: ufo unalom nick cage knowing

A bejegyzés trackback címe:

https://agentgabe.blog.hu/api/trackback/id/tr321031760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása