HTML

Gabe ügynök naplója

A következő blog egy napi (már ha tudok:D) rendszerességgel jelentkező internetes napló. A történeteket Gabe ügynök szolgáltatja, remélhetőleg unalmas lesz és egysíkú:D

Friss topikok

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Linkblog

Miert nezik az embert hulyenek...?:S

2009.03.15. 03:38 Jason Gabe

Most komolyan...Mindenki kapott mar imelt Huang Xen Yingtol, hogy 2(!!!) honapja mar meghalt, es most kuldte el a 200millios vagyonat, csak kuldjem a faxom szamat, bankszamla szamomat, meg a cipomeretem. Van meg olyan aki ennek bedol? De most komolyan...200millio...raadasul dollarba...annyibol mar magyarorszag is talpra allna...talan...

A masik kedvencem mikor a nevrokonom (??) George Jurij Szalenkovics hal meg es o bar nem 200 milliot, hanem 300 millio dollart hagyram, mert egyforma nevunk van! Hat valoban.... Most kepzeljetek el ha egy ilyet Kovacs Pistanak kuldik el....vele meg aztan telleg latni a hasonlosagot!

Es emberek! Hiaba adnak meg a valosagba letezo uzlet neveket meg hogy doktor vasziljevics bunkonov... ILYEN NINCS!!! szoval senki ne reagaljon az ilyenre, hanem egyenesen dobja a kukaba oket!

Igaz mondjuk egyszer azert meglehetne trefalni a kedves embereket hogy egy full ures bankszamlat adunk meg nekik hogy arrol huzzanak le penzt!(ilyen most egyebkent az enyem is:D).

Ha meg valoban rarakjak, az ideaig halmozodott 500millio dollart, akkor meg csak siman jol jartunk:D Minden esetre figyeljunk oda es ne doljunk be minden foscsisagnak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agentgabe.blog.hu/api/trackback/id/tr891002803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása