HTML

Gabe ügynök naplója

A következő blog egy napi (már ha tudok:D) rendszerességgel jelentkező internetes napló. A történeteket Gabe ügynök szolgáltatja, remélhetőleg unalmas lesz és egysíkú:D

Friss topikok

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Linkblog

Megnagyobb az Isten allatkerje

2009.03.17. 13:05 Jason Gabe

Nos a  mai reszbe, az eheti Isten allatkerje cimu posztomat folytatom a nagysikerre valo tekintettel. A mai resz forrasa Arpad (innentol Pad) a segitsegem, akivel ma a chat, az iwiw, myvip es az egyeb tarskereso oldalak "erdekes" embereibol, illetve hozza szolasaibol fogunk szemezgetni!

Remelem mindenki izgatottan varja...Induljon hat az intro!

Nos a chat/cset/c6. Aki nem tudna az ugye ilyen beszelgetos oldal, ahol baratokat, szerelmeket, ismerosoket lehet szerezni. Sot akar szexpartner (virtualisat, vagy elot) is lehet szerezni. Tokre hasonlit az iwiwre nem?:D Termeszetes az uj nyelvezetrol is lehet tanulni, de foleg a fasz, a kurva, es az egyeb ilyen dolgokat lehet olvasni, foleg tizenevesektol.
Aki nem hasznalta meg annak elarul a beszelgetes folepeseit, kerdeseit az elso 5percbol amik lenyegeben eldontik hogy utanna sikeresen kapcsolatba maradtoke vagy sem!

Hello!
Miuzujs?Mi a temcsi?
Korod?
Honnan
Van baratod/baratnod?
Melyik suliba tanulsz?
Hobby?

Ha ezeknel jol valaszolsz, tuti hogy nyert ugyed van, de hanem, nos, akkor szimplan 10perc utan elhuzol a csetrol a kocsmaba:D Ugye mint altalaban minden kozossegi oldalon van egy bizonyos adatlap, amirol esetleg tobbet tudsz meg az illetorol. Rakhatsz fel kepeket, kommenteket, magyaran az Elo iwiw. Nos a lenyeg amirol ma fogok irni az az adatlapok hulyesegei.

Kezdjuk ott hogy az illeto leanyzo 17eves vagy 18, igazabol a kor most nem szamit. Ami szamit az az adatlap illetve a kep! Kepen ugyanis felmeztelenul/melltaroban vagy isten tudja mien erotikusan beallitott kepen van rajta, es az adatlapjan, pedig arrol papol hogy olyanok ne irjanak, akik szexualisan tulfottek, vagy dugni akarnak. De anyam, ha ilyet kepet raksz ki akkor 90%ban ugyis is egy gyors numerat akarnak veled! tudom hogy buszke vagy a testedre, de akkor talan ne pont olyat rakj ki, amire minden ferfit felizgatsz...

A masik tpius ez a nagyon emo, nagyon gonosz emberke, aki nem hisz se a szerelemben, se az eletben, se semmibe, mert o nagyon gonosz emberke. Egesz nap a Nightwisht hallgat (termeszetes Tarja eneklesevel) es mindenfele fekete maskaraba van oltozve. Nah marmost az ilyen ember miert jar igazabol csetre, ha az adatlapjan kozli, hogy o nem akar beszelgetni senkivel, es hogy o aztan nem baratkozik. De megis mit csinalhat akkor cseten megis az 365 napjabol 280at? Ki tudja, azt hiszem a kerdesre a valaszt nem tudom meg soha, hiszem ugy sem fog velem beszelni.:D

Ha mar itt tartunk Pad koma talalta a kovetkezo ember statiszikajat.
Regisztráció ideje:2005-10-22 15:05
Chatelés ideje:     155 nap 16 óra 51 perc
Magyaran durva kerekitessel 1300 napbol 155napot csetelt, ami napi 8orat jelent. Namar most (lopom a szoveget a south parkbol) ennek az ember nincs elete, vagy cset fuggo lett.

Es vegezetul meg megemlitjuk a tarskereso oldalak fiataljait, ha mar ilyen Hank Moodys fikazos napom van.

A tarskeresok egy kulon fajtaba tartozak igazabol, de most csak egy ket dolgot fogok kiemelni. Foleg azt hogy ujabban ezeken az oldalakon mostanaban egyre tobb a fiatal, akik oregebbnek adjak el magukat mint amik az ilyen szovegekkel:

 

 

 

 - Szeretek flörtölni és még szűz vagyok! Ha tetszem akkor írj! (a kepekekbol viszont nem ez szurodik ki)
 

 

Nah es meg lehetne sorolni de nem teszem, mert ennyit mar tenyleg nem er a dolog

Tovabbi jokat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agentgabe.blog.hu/api/trackback/id/tr301007402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása